20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Побажав гнити у пеклі разом “зі своєю Україною та Росією”: Трамп виділився різдвяним привітанням
Побажав гнити у пеклі разом “зі своєю Україною та Росією”: Трамп виділився різдвяним привітанням

Побажав гнити у пеклі разом “зі своєю Україною та Росією”: Трамп виділився різдвяним привітанням

Експрезидент США Дональд Трамп у різдвяному привітанні побажав неназваним “головорізам” всередині країни “гнити в пеклі” разом “зі своєю Україною/Росією, Ізраїлем/Іраном” та іншими внутрішніми проблемами.

Крім того, до пекла Трамп відправив і відкриті кордони, інфляцію, здачу Афганістану, нову зелену злочинну оборудку, високі податки, відсутність енергетичної незалежності, війська, що пробудилося (терміном woke консерватори позначають деякі ліворадикальні настрої та поведінку), електромобілі та багато іншого, що намагається знищити, на його думку, великі США”.

Також Трамп образив президента Джо Байдена та спеціального прокурора Джека Сміта, який розслідує одну із чотирьох кримінальних справ, висунутих проти ексголови США. Останнього він назвав “божевільним, що вийшов з-під контролю”.

Зараз дивляться

– Різдвяне послання Трампа — це ще одне сповнене образи висловлювання, яким він намагається покласти відповідальність за всі можливі проблеми на “головорізів” у країні — під якими він, ймовірно, має на увазі своїх політичних опонентів у Демократичній (і деяких у Республіканській) партії, – написав у письмовому коментарі для Голосу Америки професор Університету Бейлор в Техасі Сергій Куделя.

На його думку, з повідомлення можна зробити висновок, що Трамп позиціює себе як єдину силу, яка може з ними боротися та “врятувати” Америку.

– Але посилання на російсько-українську війну разом із численними внутрішніми проблемами також означає, що війна є певним чином результатом американської політики, – твердження, яке сильно повторює тези російської пропаганди, – написав Куделя.

Виконавчий директор Інституту Джорджа Буша та колишній високопосадовець Держдепу Девид Креймер, натомість каже, що важко зрозуміти, що хотів сказати Трамп своїм “Різдвяним побажанням”, і що українцям і без того є про що хвилюватися. Він радить не додавати висловлювання Трампа до цього списку.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги по теме
Дональд Трамп Рождество
Источник материала
Поделиться сюжетом