2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
МастерШеф назвав переможця 12 сезону: що відомо про Валерію Матрохіну
МастерШеф назвав переможця 12 сезону: що відомо про Валерію Матрохіну

МастерШеф назвав переможця 12 сезону: що відомо про Валерію Матрохіну

У суботу, 30 грудня, відбувся фінал 12 сезону кулінарного шоу МастерШеф на СТБ. За перемогу змагалися двоє суперфіналістів. Що відомо про переможця МастерШеф 12 сезон, читайте в матеріалі.

Хто став переможцем 12 сезону МастерШеф – ім’я

У фіналі на кухарів чекали лише три поверхні під яскравими софітами, за якими вони готували вирішальний сет для дегустації. Суперфіналістів традиційно підтримували всі учасники 12 сезону МастерШеф.

– Це був складний сезон, ми покладали на вас велику відповідальність. Ви зробили незабутнє весілля Азовців, гідно віддали шану подвигів українських залізничників. Навіть попри вибухи російських ракет над головами, ви шукали продукти для маленьких пластунів. І все це ви робили єдиною командою 12 сезону. І сьогодні весь ваш колектив у повному зборі, – зазначили судді.

Після обговорення всіх страв фіналістів, судді вийшли з чорним конвертом, в якому було зазначено ім’я найкращого кулінара. Так, переможцем 12 сезону МастерШеф стала Валерія Матрохіна.

Зараз дивляться

Фото: СТБ

Що відомо про Валерію Матрохіну: біографія переможниці МастерШеф

Валерії Матрохіній 25 років. Раніше вона викладала бальні танці для дітей, зараз обожнює займатись стретчінгом та танцями на підборах.

До повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну Матрохіна з подругою займалась модельним бізнесом та організацією конкурсів краси.

Під час війни вона переїхала з Харкова до Ірпеня Київської області. На участь в проєкті МастерШеф Валерію надихнула подруга, яка захоплювалась її кулінарним талантом.

Источник материала
Поделиться сюжетом