20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Про диво, сім’ю та кохання: добірка атмосферних новорічних фільмів
Про диво, сім’ю та кохання: добірка атмосферних новорічних фільмів

Про диво, сім’ю та кохання: добірка атмосферних новорічних фільмів

Новорічні свята – це чудова нагода для того, щоб відпочити, відволіктися від робочих завдань та провести час з рідними і близькими людьми.

Створити святковий настрій допоможуть атмосферні фільми. За традицією українці люблять переглядати Сам удома, Подарунок на Різдво, Як Ґрінч украв Різдво, Відпочинок за обміном, Гаррі Поттер і філософський камінь.

Однак є багато інших різдвяних та новорічних фільмів, які здатні передати атмосферу свята та підняти настрій.

Зараз дивляться

Що подивитися на Новий рік та Різдво

Любіть Куперів (2005)

Комедія розповідає про сім’ю Куперів, що збирається разом на щорічне святкування Різдва. Сем і Шарлотта Купери перебувають на межі розлучення, але прикидаються щасливими заради своєї сім’ї.

Їхні діти, Хенк, Елеонора і Бакі, мають власні проблеми і знаходять розраду в різний спосіб. Коли сім’я збирається разом, починається хаос, розкриваються таємниці і з’являються несподівані гості.

Незабутнє Різдво (2022)

Розпещена спадкоємиця Сьєрра Бельмонт володіє розкішним гірськолижним курортом, а її життя нудне та передбачуване. Однак все змінюється, коли вона врізається в дерево і втрачає пам’ять.

На Різдво Сьєрра потрапляє до затишного будинку вдівця Джека, несподівано відкриваючи для себе прості радощі життя.

На місці принцеси (2018)

Під час поїздки на кулінарний конкурс Стейсі знайомиться з герцогинею Маргарет Делакорт, з якою вони дуже схожі зовні. Маргарет має вийти заміж за принца, але до весілля хоче трохи пожити життям простої людини.

Дівчата вирішують помінятися місцями на кілька днів, навіть не підозрюючи, чим обернеться така пригода.

Пережити Різдво (2004)

Самотній мільярдер Дрю Летем їде на Різдво до свого старого будинку. Його не бентежить, що там живуть зовсім інші люди. Дрю пропонує родині солідну винагороду, щоб вони прикинулися його сім’єю на час різдвяних свят.

Щасливого Різдва (2019)

Дівчина Кейт, яка колись мріяла про кар’єру співачки, розважає відвідувачів магазину у костюмі ельфа.

Вона має безліч комплексів, часто буває у депресивному настрої, а кращим другом для неї є пляшка алкоголю. Але одного разу на роботі Кейт зустрічає хлопця на ім’я Том, який змінює її життя.

Теги по теме
Праздники Рождество
Источник материала
Поделиться сюжетом