19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Отримайте заряд мотивації: 5 фільмів, з яких варто почати 2024 рік
Отримайте заряд мотивації: 5 фільмів, з яких варто почати 2024 рік

Отримайте заряд мотивації: 5 фільмів, з яких варто почати 2024 рік

Щоб 2024 рік пройшов продуктивно та був наповнений приємними подіями, важливо розпочати його з правильним настроєм.

1 січня – це ідеальний день для того, щоб поставити цілі на рік, помріяти про краще майбутнє та подивитися кілька мотивувальних фільмів. Саме такі стрічки здатні подарувати заряд нахнення та віри у власні сили.

Добірку фільмів, з яких варто розпочати 2024 рік – дивіться далі у матеріалі.

Зараз дивляться

Король Річард (2021)

Фільм розповідає про старання батька відомих тенісисток – сестер Вільямс. Маючи чітке бачення майбутнього та вдаючись до нестандартних методів, Річард точно знає, як забрати доньок Вінус та Серену з вулиць Комптона (Каліфорнія) та зробити з них чемпіонок.

Це зворушлива стрічка про силу сім’ї, наполегливість та непохитну віру, які допомагають досягнути неможливого та змінити світ.

Аутсайдери (2019)

Події фільму розгортаються у 1966 році. Генрі Форд ІІ ініціює розробку принципово нового автомобіля, який мав би випередити одвічного суперника Феррарі. На рахунку Феррарі на той час було шість перемог поспіль.

За роботу взялися геніальний інженер Керролл Шелбі та автогонщик Кен Майлз. Фінішувати першими у 24-годинних перегонах Ле-Ман – їхня мрія та справа усього життя.

Джой (2015)

Фільм розповідає про непросте життя Джой Мангано, яка сама виховує двох дітей, працює касиром авіакомпанії та забезпечує сім’ю.

Жінка давно закинула мрії про винахідництво, яким захоплювалася в дитинстві, але доля підштовхнула повернутися до улюбленого хобі. Прибираючи уламки розбитого келиха, Джой вигадує винахід, який надає їй впевненості у собі та дає мотивацію для відкриття власного бізнесу з нуля.

Почни спочатку (2018)

В основі сюжету лежить історія 40-річної жінки Майї, яка зневірюється та живе зовсім не так, як планувала. Однак життя дарує їй другий шанс, і вона отримує позитивну відповідь на запит щодо вакансії у великій корпорації.

Героїня збирається довести всім, що кмітливість, цілеспрямованість та наполегливість часто бувають важливішими за будь-який університетський диплом.

У гонитві за щастям (2006)

В основі фільму лежить реальна історія з життя Кріса Гарднера, який сам виховує сина і пройшов шлях від продавця до біржового брокера.

Ідею фільму досить вдало передає фраза, яку головний герой говорить своєму синові: Якщо у тебе є мрія, ти повинен захистити її. Люди, які самі не можуть нічого зробити, казатимуть, що тобі це не під силу. Хочеш чогось? Іди і досягни цього. Крапка.

Источник материала
Поделиться сюжетом