12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Twitter подешевшав на 71% після придбання Маском
Twitter подешевшав на 71% після придбання Маском

Twitter подешевшав на 71% після придбання Маском

Соцмережа X (Twitter) впала в ціні на 71% після придбання сервісу Ілоном Маском. Неправильні рішення мільярдера призвели популярний сервіс до банкрутства.

Чому Twitter подешевшав на 71%

За даними інвестиційної компанії Fidelity, Twitter тепер коштує близько $12,5 млрд. А восени 2022 року Маск заплатив за сервіс $44 млрд після судових розбирань.

На ціні також позначилася і кількість щомісячних користувачів – за перший рік поглинання із соцмережі пішли до 15% фанатів сервісу.

Зараз дивляться

Також за цей період мільярдер скоротив щонайменше 50% співробітників Twitter.

Сам Ілон поки що ніяк не реагує на інформацію про збитки в компанії. Проте глава корпорації продовжує шкодити репутації Twitter – його антисемітські висловлювання змусили великі компанії покинути платформу і відмовитися від реклами в її межах.

Йдеться про корпорації Disney, Apple, Paramount і Lionsgate. До слова, основна частина доходу сервісу складається саме з реклами. Навіть продаж синіх галочок верифікації не зрівняється з виручкою.

Сам і заявив, що не поведеться на шантаж за допомогою грошей. До того ж, Маск не поспішає подобатися всім, назвавши таке бажання слабкістю.

Теги по теме
Илон Маск Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны