20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Недорогий електрокросовер Skoda стане "зеленою" альтернативою Karoq: перші зображення
Недорогий електрокросовер Skoda стане "зеленою" альтернативою Karoq: перші зображення

Недорогий електрокросовер Skoda стане "зеленою" альтернативою Karoq: перші зображення

Skoda Elroq — компактний електрокросовер завдовжки близько 4,5 метра. Модель запропонують у версіях із заднім або повним приводом, а її запас ходу перевищить 500 км.

Опубліковано рендери Skoda Elroq. Компактний і недорогий електрокросовер презентують наприкінці 2024 року, а в 2025 році він вийде на ринок. Про це повідомляє сайт Auto.cz.

Новий Skoda Elroq стане молодшим братом кросовера Enyaq і електричною альтернативою моделі Karoq. Його довжина становитиме близько 4,5 метра.

Модель запропонують у версіях із заднім і повним приводом
Фото: auto.cz

Зображення створили на основі єдиного офіційного рендера моделі. Судячи з них, дизайн Skoda Elroq буде витримано в дусі концепт-кара Vision 7S. У нього тоненькі фари і чорна вставка на місці решітки радіатора. А ось ззаду кросовер нагадує електромобіль Skoda Enyaq.

Кросовер Skoda Elroq побудують на платформі MEB, яку використовують і Enyaq, і Volkswagen ID.4. Вона дає змогу випускати електромобілі потужністю від 150 до 340 к.с. із заднім або повним приводом і запасом ходу до 550 км.

Важливо Сімейний спорт: у Києві помітили рідкісний заряджений кросовер Skoda (фото)

Skoda Elroq стане першою моделлю в новому електричному сімействі чеської марки. Очікується, що воно налічуватиме одразу шість моделей, які представлять до 2026 року. П'ять із них будуть кросоверами.

Раніше Фокус розповідав про офіційні зображення Skoda Octavia 2024.

Також ми писали, що Skoda Superb може отримати спортивну версію.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом