19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лавочку закрито: зірка Беверлі-Гіллз 90210 зробив вазектомію
Лавочку закрито: зірка Беверлі-Гіллз 90210 зробив вазектомію

Лавочку закрито: зірка Беверлі-Гіллз 90210 зробив вазектомію

Актор Браян Остін Грін, відомий українцям за серіалом Беверлі-Гіллз 90210, приголомшив зізнанням про вазектомію. Грін рішився на операцію усього на восьмий тиждень після народження свого пʼятого сина Зейна.

Брайан Остін Грін зробив вазектомію

Зʼясувалося, що наречена актора – танцівниця Шарна Берджесс – завагітніла попри те, що приймала протизаплідні пігулки. Після народження малюка Грін кардинально вирішив питання з плануванням дітей та пішов на операцію.

– Народився Зейн, і я подумав, що настав час прикрити лавочку, – відверто заявив 50-річний актор.

Шарна оцінила такий вчинок коханого. Щоправда, тепер, якщо парі все ж захочеться ще дітей, швидше за все, доведеться звернутися до штучного заплідення.

Зараз дивляться

– Я просто божеволіла від цих протизаплідних засобів. Я дуже вдячна Браяну за його прекрасний вчинок, що забезпечує комфорт і відсутність стресу в нашому сексуальному житті, – з полегшенням зазначила 38-річна Берджесс.

Скільки дітей має Браян Остін Грін

Знаменитість зізнається, що жоден з його пʼяти синів не був запланований, проте він не шкодує про це.

– Я люблю своїх дітей і не був проти жодного з них. Але я ніколи не чекав позитивного результату тесту на вагітність та не готувався до цього, – поділився актор.

До заручин Грін та Берджесс прожили разом майже три роки. У червні 2022 року у них зʼявився малюк Зейн.

Від стосунків із колегою по знімальному майданчику Ванессою Марсіл у зірки є дорослий син Кассіус Лія, якому вже 21 рік. Також Браян Остін Грін має трьох синів від колишньої дружини Меган Фокс – це 11-річний Ноа Шеннон, 9-річний Боді Ренсом та 7-річний Джорні Рівер. Експодружжя підтримує дружні стосунки і разом бере участь у вихованні дітей.

Теги по теме
Голливуд
Источник материала
Поделиться сюжетом