19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Заплутався шарф: люди опинилися в пастці на одному з найвищих атракціонів світу
Заплутався шарф: люди опинилися в пастці на одному з найвищих атракціонів світу

Заплутався шарф: люди опинилися в пастці на одному з найвищих атракціонів світу

HyperCoaster — найвищі, найшвидші та найдовші американські гірки в Південній півкулі. Вагонетка зупинилася якраз перед досягненням "вершини" траси.

В Австралії відвідувачі однієї з найвищих американських гірок у світі опинилися в пастці після того, як в одного з них заплутався шарф. Про це пише Daily Star.

Люди, які купили квиток на атракціон DC Rivals HyperCoaster у парку Голд-Кост, застрягли після того, як шматок одягу намотався на колесо одного з поїздів. Американські гірки було негайно зупинено.

Важливо Сім'я не змогла вирушити у відпустку своєї мрії через "подряпину" в паспорті (фото)

Пасажирам видали індивідуальні ремені безпеки й евакуювали їх по одному після того, як контролери парку сказали їм спуститися сходами, розташованими поруч. Співробітники служби безпеки спостерігали за повільним спуском відвідувачів і стежили за тим, щоб ніхто не постраждав.

Компанія Warner Bros Movie World опублікувала заяву, що підтверджує зупинку атракціону, і повідомила, що люди з HyperCoaster, на якому висота гірок сягає 1,4 км, були евакуйовані за допомогою добре підготовлених команд.

"Оператор атракціону і системи безпеки атракціону зробили те, чого вони були навчені. Усі гості перебувають у безпеці, а поїзди зупинені в спеціально відведеній зоні. Ми розуміємо, що зупинка атракціону може засмутити гостей, але саме з таких причин заборонено брати на борт атракціонів незакріплені предмети", — йдеться в заяві.

Вагонетки розвивають швидкість до 115 км/год
Фото: deahotcakes/Instagram

Вважається, що HyperCoaster — найвищі, найшвидші та найдовші американські гірки в Південній півкулі, з крутим 89-градусним спуском. Вагонетки розвивають швидкість до 115 км/год. Атракціон знову почне працювати, коли усунуть неполадку.

Раніше Фокус повідомляв, що затримка рейсу зіпсувала людям "подорож у часі". Компанія United Airlines потрапила в незручне становище, підготувавши цілу рекламну кампанію заради спеціального рейсу. За їхніми словами, "подорож у часі" стала реальною.

Також стало відомо, що келих пива врятував життя британцеві під час руйнівного шторму. Попри сильні пориви вітру та пошкодження майна, стихія вирувала лише 15 секунд.

Теги по теме
отдых
Источник материала
Поделиться сюжетом