19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ексчиновницю хочуть повернути на посаду, попри паспорт РФ: Мін’юст оскаржуватиме
Ексчиновницю хочуть повернути на посаду, попри паспорт РФ: Мін’юст оскаржуватиме

Ексчиновницю хочуть повернути на посаду, попри паспорт РФ: Мін’юст оскаржуватиме

У Міністерстві юстиції заявили, що мають намір протистояти в суді поверненню на посаду колишньої чиновниці Марини Прилуцької. СБУ дійшло до висновку, що вона добровільно отримала російське громадянство і контактувала з представниками ФСБ РФ під час перебування в Криму.

– Шлях до поновлення на посаді колишній заступниці начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальниці Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області відкрив Верховний суд, – йдеться у повідомленні Мін’юсту.

Нещодавно група суддів Касаційного адміністративного суду ВС касувала постанову Шостого апеляційного адміністративного суду про законність звільнення громадянки РФ з посади. Серед них: Андрій Жук, Наталія Мартинюк, Жанна Мельник-Томенко.

За інформацією Міністерства юстиції, справу направлено на новий розгляд до Шостого апеляційного адміністративного суду. Там звертають увагу, що у матеріалах справи є документи від СБУ, які свідчать про добровільне отримання громадянства РФ Прилуцькою.

Зараз дивляться

За даними Служби безпеки України, у березні 2014 року вона приїхала до Ялти в Криму, де зареєструвала місце проживання. А вже після окупації Росією українського Криму Прилуцька постійно їздила на територію півострова, де отримала громадянство РФ.

Фото: Марина Прилуцька

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги по теме
СБУ Крым Суд ФСБ
Источник материала
Поделиться сюжетом