19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Школярка з Буковини наколядувала на дрон для військових
Школярка з Буковини наколядувала на дрон для військових

Школярка з Буковини наколядувала на дрон для військових

Маленька чернівчанка Дарія Дужич віддала наколядовані за новорічні свята гроші на покупку дрона для військових. Про це написав її дідусь Сергій Гринюк на своїй сторінці у Facebook.

- Які часи - такі й мрії в наших дітей. Дашка впродовж свят мріяла наколядувати на дрон для пришвидшення нашої перемоги. І досягла свого. Таку націю не перемогти!, - написав чоловік.

Вчинок дівчинки відзначила і місцева влада. Дарина Дужич отримала подяку від Чернівецької обласної ради.

  • Марині Шиманській із Житомирщини 1 січня 2024 року виповнилося 100 років. Попри свій поважний вік жінка допомагає ЗСУ - то грошима, то продуктами. Каже, нічого не шкодує, бо зараз головне - наша перемога.
  • 85-річний пенсіонер із Чернігова в'яже шкарпетки для військових. За рік він нав'язав для військових 110 пар теплих шкарпеток. В'язати навчився у дитинстві у мами, а після повномасштабного вторгнення вміння стали у пригоді для допомоги ЗСУ. 
  • Український стример Михайло Лебіга, відомий у мережі як Leb1ga, зібрав понад 8,3 млн грн на дрон для ГУР та встановив рекорд україномовної трансляції на Twitch. Це сталося під час благодійного ефіру у ніч проти 17 липня. 
Теги по теме
Черновцы
Источник материала
Поделиться сюжетом