У Києві захворюваність на COVID серед дітей збільшилася на 50%: у КМДА назвали причину
У Києві захворюваність на COVID серед дітей збільшилася на 50%: у КМДА назвали причину

У Києві захворюваність на COVID серед дітей збільшилася на 50%: у КМДА назвали причину

У Києві захворюваність на COVID серед дітей збільшилася на 50%. Це сталось після того, як закінчились канікули й школярі повернулись до навчальних закладів.

Про це розповіла директорка департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург, передає телеканал Київ. Раніше мешканців столиці закликали повернутись до маскового режиму.

"Я б розпочала із захворювання на гострі респіраторні захворювання та грип. За минулий тиждень, це близько 12 тисяч зареєстрованих випадків, включаючи грип А та COVID. Якщо ми говоримо про гострі респіраторні захворювання, то захворюваність зросла. Більше захворюваність зросла серед дорослого населення", – розповіла Гінзбург

Директорка департаменту, говорячи про захворюваність киян на коронавірусну хворобу, зазначила, що серед дітей ця тенденція збільшилась на 50%.

"Якщо ми говоримо про COVID, то відбулося зменшення захворюваності серед дорослих і збільшення на 50% серед дітей. Закінчилися канікули, діти повернулися у школи і відбувся обмін інфекціями", – резюмувала Гінзбург.

Як повідомляв OBOZ.UA, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) закликає продовжити дотримання маскового режиму й соціальної дистанції, щоб уникнути зараження COVID-19. Саме тому мешканцям Києва рекомендують повернутись до маскового режиму в місцях скупчення людей для зменшення ризику зараження.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти Obozrevatel гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики  хвороб та  визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны