США накрили аномальні холоди та снігопади, щонайменше 55 загиблих
США накрили аномальні холоди та снігопади, щонайменше 55 загиблих

США накрили аномальні холоди та снігопади, щонайменше 55 загиблих

Сильні холоди, сніг, вітер та шторми накрили в останні дні частину Сполучених Штатів. Внаслідок аномальної негоди в країні загинули щонайменше 55 людей, повідомляє Associated Press.

Місцеві медики повідомляють, що більшість жертв холодів померли через переохолодження чи дорожньо-транспортні пригоди. Лише у штаті Теннессі зафіксували 19 смертей. У штаті Кентуккі зафіксували п'ять смертей, пов'язаних з негодою, а в Орегоні троє людей постраждали від ураження електричним струмом, коли під час ожеледиці в середу на їхню припарковану машину впала лінія електропередач під напругою. Також повідомлялося про смертельні наслідки в Іллінойсі, Канзасі, Нью-Гемпширі, Нью-Йорку, Вісконсіні та Вашингтоні.

Погода тим часом погіршується, очікується, що у значній частині Арканзасу, Міссісіпі, Міссурі, Теннессі, Кентуккі та Канзасу температура найближчим часом впаде до мінус 26 градусів за Цельсієм. Велика кількість снігу також випала також у Нью-Йорку, Балтіморі, Вашингтоні та в окрузі Колумбія, де частково паралізовано рух на дорогах.

  • Напередодні, 19 січня, за даними вебсайту Flightaware.com, авіасполучення в США також зазнало значних збитків - понад 1 100 рейсів у США було скасовано та ще 8 000 затримано.
  • В Україні також холоднішає. У неділю, 21 січня, в країні переважатиме холодна погода, проте серйозних опадів не передбачається. Хіба що на Полтавщині, Дніпропетровщині, Черкаській області та Кропивницькому можливий невеликий сніг.
Теги по теме
США непогода
Источник материала
Поделиться сюжетом