2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Суд залишив Князєва під вартою до 29 березня
Суд залишив Князєва під вартою до 29 березня

Суд залишив Князєва під вартою до 29 березня

Суд залишив Князєва під вартою до 29 березня

Разом із тим, ВАКС зменшив розмір застави.

Вищий антикорупційний суд ще на два місяці — до 29 березня — продовжив дію запобіжного заходу ексголові Верховного Суду Всеволоду Князєву, якого викрили на ймовірному отриманні 2,7 мільйона доларів хабаря, повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Разом з тим, суд вкотре зменшив Князєву розмір застави із 20 мільйонів гривень до 18 мільйонів 168 тисяч гривень .

«У разі внесення визначеного розміру застави на підозрюваного буде покладено низку процесуальних обов’язків», — повідомили у САП.

Нагадаємо, у НАБУ заявили, що викрили голову Верховного Суду Всеволода Князєва на отриманні хабаря у розмірі 2,7 мільйона доларів. Гроші Князєв начебто отримував від людей, які виступали за рішення суду на користь олігарха Костянтина Жеваго. У цій же справі проходить адвокат-посередник Олег Горецький. Також НАБУ оголосило підозру Жеваго у наданні неправомірної вигоди голові та суддям Верховного Суду.

За рішенням суду Князєв мав перебувати під вартою до 2 лютого 2024 рокуіз можливістю внесення 27 мільйонів гривень застави. Згодом розмір застави зменшили до 20 мільйонів. Зауважимо, Вищий антикорупційний суд вже декілька разів зменшував її розмір – від початку вона складала 107 мільйонів гривень.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны