Скандал на "Євробаченні": SKYLERR не дозволили зняти свою кандидатуру з Нацвідбору
Скандал на "Євробаченні": SKYLERR не дозволили зняти свою кандидатуру з Нацвідбору

Скандал на "Євробаченні": SKYLERR не дозволили зняти свою кандидатуру з Нацвідбору

Національний відбір запам'ятався не лише скандалом із додатком "Дія", що перестала працювати через навантаження, але й співачкою SKYLERR, яка заявила про бажання відмовитися від участі в конкурсі.

Українській співачці SKYLERR відмовили у знятті її кандидатуру в Національному відборі на "Євробачення" 2024. Про це повідомили в медіа "Суспільне Мовлення".

SKYLERR звернулася до "Суспільного Мовлення" з проханням зняти її кандидатуру з глядацького голосування. Проте виступи всіх учасників у фіналі конкурсу вже відбулися, після чого було оголошено глядацьке голосування, яке триватиме до 19:05 4 лютого.

"Відповідно до правил Національного відбору відсутні підстави зняття кандидата на цьому етапі конкурсу", — йдеться у повідомленні.

Якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Нацвідбору, вона може відмовитися від укладання договору з "Суспільним Мовленням" на участь у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення".

У своєму Instagram SKYLERR підтвердила, що команда "Євробачення" не прийняла її запит на зняття кандидатури, тому всі голоси українців будуть зараховані та оголошені. Співачка наголосила, що попри те, що формально продовжує участь у Нацвідборі, вона не відмовляється від своєї позиції.

SKYLERR захотіла зняти свою кандидатуру у Нацвідборі на "Євробачення"

4 лютого SKYLERR заявила про зняття своєї кандидатури в Нацвідборі на "Євробачення". З її слів, вона довіряє лише голосуванню в моменті, яке неможливе через проблеми з перебоями в роботі застосунку "Дія". Співачка вважає, що голоси могли зарахуватися некоректно.

Нагадаємо, у суботу 3 січня відбувся фінал Нацвідбору на "Євробачення", проте голосування за конкурсантів перенесли на 4 лютого. Це сталося через проблеми в роботі застосунку "Дія".

Теги по теме
голосование конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом