20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Безуглу виключили з партії "Слуга народу"
Безуглу виключили з партії "Слуга народу"

Безуглу виключили з партії "Слуга народу"

Безуглу виключили з партії "Слуга народу"

Голова партії задовольнила заяву депутатки.

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк задовольнила заяву народного депутата Мар'яни Безуглої про вихід з партії. Про це Безугла розповіла в Telegram.

"Я була членом Політичної ради партії, головою комітету національної безпеки та оборони в Політраді, членом Політичної ради київського осередку, відповідала за увесь Оболонський район та зокрема за офіс партії на Оболоні. Непогані позиції, багато можливостей. Але ж ні. Бо всі мої спроби довести, що партії треба вибратися із "зелених" хмаринок 2019-го, змінити формат, позиціонування, розсекретити дані щодо воюючих членів партії (а їх чимало), приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, корупції тощо — все ігнорувалося", - написала Безугла. 

Водночас вона наголосила, що голова партії Олена Шуляк підтримала виключення Миколи Тищенка, на якому зокрема наполягала Безугла. Також Безугла написала, що не вважає «Слугу народу» жахливою партією, бо там "працює багато нормальних менеджерів, серед партійців - сотні цікавих людей". 

Зазначимо, Верховна Рада не змогла прийняти рішення щодо відкликання Мар’яни Безуглої з комітету ВРУ з нацбезпеки, оборони та розвідки.

Источник материала
Поделиться сюжетом