Ексзірка Барселони Алвес вже рік під вартою: у суді він розплакався і заперечив зґвалтування
Ексзірка Барселони Алвес вже рік під вартою: у суді він розплакався і заперечив зґвалтування

Ексзірка Барселони Алвес вже рік під вартою: у суді він розплакався і заперечив зґвалтування

Колишній футболіст збірної Бразилії та Барселони Дані Алвес постав перед судом у місті Барселона за звинуваченням у сексуальному нападі на жінку.

Зірку бразильського футболу заарештували 20 січня 2023 року і відтоді він . Алвес пропонував здати паспорт та носити трекер, але суд врахував ризики того, що Бразилія не видає своїх громадян, звинувачених в інших країнах.

Ймовірне зґвалтування молодої жінки сталося у нічному клубі Барселони у грудні 2022 року.

Зараз дивляться

Прокурор просить для Алвеса ув’язнення терміном на 9 років і відшкодування його ймовірній жертві €150 тис. В Іспанії за зґвалтування передбачено максимальне покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Суд на Дані Алвесом

Під час судового засідання Дані Алвес заперечив факт зґвалтування молодої жінки в нічному клубі Барселони.

— Якщо вона хотіла піти, вона могла піти, вона не була зобов’язана бути там, – заявив 40-річний Алвес у суді.

Футболіст також заперечував, що бив жінку і хапав її за волосся, про що він заявив суду під час свого 20-хвилинного виступу: Я не жорстока людина.

Під час суду Алвес розплакався, та розповів, що після сексуального контакту більше ніколи не бачив позивачку та її подруг.

— Коли ми пішли з дискотеки, я був дуже п’яний. Моя дружина спала в ліжку. Це те саме, що я розповів у другому випадку. У першому випадку я не згадав м*нет, тому що думав, що що моя дружина не зможе мені пробачити, – сказав футболіст.

Алвес кілька разів змінював свої свідчення. Спочатку він сказав, що ніколи не бачив жінку і заперечував будь-який сексуальний контакт з нею, а пізніше визнав, що він був, але за згодою.

Він сказав, що спочатку збрехав, щоб врятувати свій шлюб. Судді заявили, що будь-який можливий флірт не може “жодним чином виправдати можливе сексуальне насильство”.

На момент арешту Алвес грав за мексиканську команду Пумас, але його контракт був розірваний через юридичні нюанси.

Теги по теме
футбол Суд Барселона
Источник материала
Поделиться сюжетом