19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На заході України тисячі абонентів без газу через пошкодження газопроводів
На заході України тисячі абонентів без газу через пошкодження газопроводів

На заході України тисячі абонентів без газу через пошкодження газопроводів

Одразу у двох областях частина жителів залишилася без газопостачання 10 лютого. На Закарпатті - через повінь, на Івано-Франківщині - через аварію на газопроводі. Про це повідомило Міненерго.

Так, на Закарпатті паводок підмив і пошкодив підземний розподільний газопровід. Через це у двох населених пунктах припинено газопостачання 1058 домогосподарств, школи, дитячого садка та двох пекарень.

- Газовики перекрили засувку на підводному газопроводі та локалізували витік газу, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, за словами начальника Закарпатської ОВА Віктора Микити, без газу залишились чотири села - Вишоватий, Добрянське, Вільхівці та частково Нересниця. Це сталося через падіння дерева на газову трубу високого тиску Ф-219 у селі Терново Тячівського району.

В Івано-Франківській області працівники будівельної фірми під час несанкціонованого проведення земляних робіт з облаштування каналізації пошкодили сталевий газопровід. Для ліквідації аварії довелося перекрити газопостачання. Тож без газу залишилися 2167 споживачів.

  • Компанія "Укргазвидобування" відкрила нове родовище газу. Цю ділянку вивчали з нуля, а перед бурінням фахівці зробили 3D-сейсморозвідувальне дослідження.

 

Теги по теме
газ Закарпатье Ивано-Франковск
Источник материала
Поделиться сюжетом