З гідністю пройшли складні часи: екскомандувач ОС Наєв відреагував на своє звільнення
З гідністю пройшли складні часи: екскомандувач ОС Наєв відреагував на своє звільнення

З гідністю пройшли складні часи: екскомандувач ОС Наєв відреагував на своє звільнення

Сергія Наєва звільнено з посади командувача Об’єднаних сил Збройних сил України, яку він обіймав з 2020 року. Відповідний указ №70/2024 від 11 лютого 2024 року оприлюднено на сайті Офісу президента.

Звільнення Сергія Наєва

– Це були складні часи. Один з найважчих періодів історії України. І разом з вами ми з гідністю пройшли цей шлях. Україна зберегла свободу та державність. У цьому є заслуга кожного з нас, – зазначив Сергій Наєв.

Проте генерал-лейтенант звернув увагу, що роботу не закінчено, оскільки досі триває повномасштабна війна Росії проти України. За його словами, ворог має бути знищений, українські землі деокуповані, а зло покаране.

– Впевнений, це нам під силу! Українці вміють творити дива, тому вірю в кожного з вас! Мрію про нашу перемогу. Знаю, що цей день настане, – наголосив Наєв.

Він подякував усім генералам, офіцерам, сержантам і солдатам за самовіддану службу, злагоджену роботу, спільні зусилля, довіру та підтримку, а також усім українцям за патріотизм та значну допомогу ЗСУ.

Зараз дивляться

Що відомо про Сергія Наєва

Сергій Наєв – український військовий, генерал-лейтенант, нагороджений званням Героя України у 2022 році.

З початком повномасштабного вторгнення Росії був командувачем Сил оборони України, які брали безпосередню участь у бойових діях.

У 2022 році під керівництвом Наєва сплановано й організовано застосування ЗСУ на південному фронті. Він командував підлеглими особовими складами й частинами на найбільш важливих напрямках.

На посаду командувача Об’єднаних сил Збройних сил України призначено Юрія Содоля. Факти ICTV детальніше розповіли про біографію Юрій Содоля та цікаві факти з життя генерал-лейтенанта.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины увольнение
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны