Хоакін Фенікс та Руні Мара вдруге стануть батьками
Хоакін Фенікс та Руні Мара вдруге стануть батьками

Хоакін Фенікс та Руні Мара вдруге стануть батьками

Американський актор Хоакін Фенікс, який зіграв роль Джокера в однойменному фільмі, вдруге стане батьком. Вагітність підтвердила на Берлінському кінофестивалі кохана артиста Руні Мара. Про це пише Daily Mail.

Актриса відвідала прем'єру фільму “Кухня” Алонсо Руіспаласіоса у чорній об'ємній сукні Givenchy з відкритими плечима, яка підкреслювала її округлий живіт.

Для закоханих це буде друга спільна дитина. У 2020 році у пари народився син, якого назвали Рівером на честь покійного брата Хоакіна, актора Рівера Фенікса.

Мара та Фенікс познайомилися у 2012 році на зйомках фільму “Вона”, а через чотири роки знялися ще в одному спільному проєкті - у драмі "Марія Магдалина", після якого продовжили спілкуватися у листуванні. Пара таємно заручилася у 2019-му.

Хоакіну Феніксу 49 років. Він лауреат премій "Оскар", "Греммі", "Золотий глобус" та BAFTA. Найвідоміші фільми за участю: "Перо маркіза де Саду", "Знаки", "Готель "Руанда", "Таємничий ліс", "Вона", "Переступити межу" та "Джокер".

Руні Мара здобула популярність завдяки ролі Ненсі у рімейку фільму жахів "Кошмар на вулиці В'язів", а також ролі Лісбет Саландер у фільмі "Дівчина з тату дракона", за яку була номінована на премії "Золотий глобус" та "Оскар".

Фото: Andreas Rentz/Getty Images

Теги по теме
беременность
Источник материала
Поделиться сюжетом