Детектива НАБУ Павлущика призначено новим очільником НАЗК
Детектива НАБУ Павлущика призначено новим очільником НАЗК

Детектива НАБУ Павлущика призначено новим очільником НАЗК

Кабмін затвердив призначення Віктора Павлущика очільником Національного агентства з питань запобігання корупції. Він став переможцем конкурсу на посаду.

Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Конкурс на очільника НАЗК

За інформацією Національного агентства з питань запобігання корупції, комісія з відбору на посаду очільника НАЗК оголосила переможцем конкурсу Віктора Павлущика, за якого проголосували всі шість членів.

Зараз дивляться

Далі український уряд мав ухвалити рішення про призначення очільника Національного агентства з питань запобігання корупції.

За даними НАЗК, зараз Віктор Павлущик перебуває на посаді старшого детектива – керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Як вважають в НАЗК, Павлущик має найкращі професійний досвід, знання та якості, відповідає критеріям компетентності й доброчесності для виконання посадових обов’язків очільника НАЗК.

Хто такий Віктор Павлущик

Віктор Павлущик закінчив Національну академію СБУ за спеціальністю Правознавство та Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю Міжнародний бізнес.

У період з 2008 до 2015 року майбутній детектив НАБУ проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах, а згодом перейшов в саме Національне антикорупційне бюро України на посаду детектива, де в 2017 вже посів посаду старшого детектива. У його підпорядкуванні був відділ інших детективів НАБУ.

На своїй посаді в НАБУ Павлущик займався виявленням та розслідування корупції, вчинених представниками судової влади та прокурорами.

У мотиваційному листі Павлущик писав, що планує посилити діалог НАЗК із українським суспільством та спільно співпрацювати з усіма іншими держорганами.

Теги по теме
Коррупция НАПК конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом