Скидається на сюр: Анатолій Анатоліч показав наслідки “русского міра” у Донецьку
Скидається на сюр: Анатолій Анатоліч показав наслідки “русского міра” у Донецьку

Скидається на сюр: Анатолій Анатоліч показав наслідки “русского міра” у Донецьку

Ведучий Анатолій Анатоліч показав, як деградували блогери в його улюбленому Донецьку через “русскій мір”. Шоумен запостив ролик, що в ньому тамтешній інфлюенсер намагається розповісти про переваги Тойоти, яку називає “Фольксваген Камрі”.

Анатолій Анатоліч про згубний вплив Росії на Донецьк

Ведучий засмучений тим, що найпопулярнішими донецькими блогерами зараз вважаються “відверті фріки”. Анатолія Анатоліча обурює, що місто, яке було чи не найбагатшим в Україні, перетворилося на “прихисток таких нікчем”.

– Невже правда є люди з Донецького регіону, які щиро вважають, що прихід “русского міра” дав їм хоч щось. Ви розумієте, який абсурд відбувається на цьому відео: донецький блогер рекламує американський “биток” 2012 року з пробігом під 200 тис. км за 1,9 млн рублів, це десь 17 тис. доларів. Це подія для них, – дивується шоумен.

Не менше бентежить Анатолія Анатоліча і тло, що його обрав для реклами автор ролика.

Зараз дивляться

– Все це має вигляд сюру. На тлі стадіону, певно що на свій час, одного з найтехнологічніших у світі, який приймав концерти світових зірок на кшталт Бейонсе, і зірки футболу приїжджали, він рекламує Фольксваген Кемрі, – зазначає ведучий.

На думку Анатолія Анатоліча, такі ролики повною мірою демонструють, куди веде шлях під назвою “русскій мір”. Шоумен додав, що Росія знищує все, чого торкається якщо не ракетами, то зсередини, подібно до вірусу, що вражає все навколо.

Теги по теме
Донецк
Источник материала
Поделиться сюжетом