ЗСУ отримали додаткові інструменти для знищення літаків РФ - Ігнат
ЗСУ отримали додаткові інструменти для знищення літаків РФ - Ігнат

ЗСУ отримали додаткові інструменти для знищення літаків РФ - Ігнат

Сили оборони продовжують майже щодня працювати на великих відстанях по ворожих літаках. Майже щоденне знищення ворожої авіації стало можливим завдяки отриманню Повітряними силами "додаткових інструментів". Про це розповів представник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

– Деталі ми не можемо розповідати. Знищуються літаки і на південному, і східному напрямах. Є у нас кошти, які працюють фактично щодня, окупанти вже розуміють, що на тому чи іншому напрямі на них може чекати сюрприз. Робота ведеться майже щодня, і ворог не почувається так вільно, як це було раніше", - сказав він.

За словами Ігната, Повітряні сили отримали певні додаткові інструменти, і хоча їх недостатньо, щоб закрити величезну територію лінії фронту, це дає можливість чатувати на ворога там, "де він нахабніє". Також він додав, що літаки знищуються на дуже великих відстанях, тому важко точно підтвердити, наприклад, загибель пілота.

  • Напередодні Збройні сили знищили ще один ворожий бомбардувальник Су-34. Російський літак намагався завдати удару авіабомбами, але наші захисники його випередили.
  • Гнат розповів, як українським військовим вдалося збити 13 (вже 14) російських літаків менш ніж за два тижні. За його словами, росіяни були змушені ризикувати та підводити свої літаки ближче до лінії фронту в Авдіївці. Це допомогло ЗСУ знищити велику кількість ворожої авіації.
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны