20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучилися
Ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучилися

Ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучилися

Відомі українські ресторатори Олена та Дмитро Борисови розлучалися. Про це 2 березня повідомила Олена Борисова на своїй сторінці у Facebook.

- Як людина, що не толерує брехню або подвійні стандарти, як людина публічна не можу дозволити собі приховувати факти від тих, хто роками з повагою слідкував за нашою парою. Тому після численних запитань один раз напишу тут без зайвих подробиць: наш з Дмитром шлюб закінчився, в січні ми офіційно розлучилися, - написала вона.

Олена Борисова розповіла, що зараз у родини триває перехідний період, “який кожен, хто розлучається, проходить в кілька непростих етапів”. За словами рестораторки, в першу чергу для неї важливо, щоб це рішення якомога менше вплинуло на дітей. Також вона запевнила, що розлучення ніяк не впливають на роботу компанії GastroFamily, відносини з командою та партнерами. 

Ресторатори Олена та Дмитро Борисові - власники закладів “Білий налив”, “БПШ”, “Мушля”, “Канапа”, “Охота на овець”, “Любчик”.

  • 1 березня актриса Ганна Саліванчук повідомила про розлучення з народним депутатом від "Слуги народу" Олександром Божковим. Пара оформила розлучення ще у травні 2023 року.
  • У листопаді ЗМІ дізналися, що народний депутат від "Слуги народу", колишній ресторатор Микола Тищенко та модель, власниця салонів краси Алла Барановська подали заяву на розлучення. 
Источник материала
Поделиться сюжетом