Останні п’ять років ми не спілкувалися: Соловій про розрив співпраці з Вакарчуком
Останні п’ять років ми не спілкувалися: Соловій про розрив співпраці з Вакарчуком

Останні п’ять років ми не спілкувалися: Соловій про розрив співпраці з Вакарчуком

Українська співачка Христина Соловій висловилася про розрив співпраці зі своїм експродюсером, лідером гурту Океан Ельзи Святославом Вакарчуком.

Чому Соловій та Вакарчук не спілкуються

Артистка зазначила, що між нею та Святославом не було скандалів, і вона буде йому вдячною до кінця життя. Однак зараз Соловій та Вакарчук не підтримують зв’язок.

Христина припускає, що, можливо, лідер Океану Ельзи тримає образу на неї, оскільки іноді співачка була необачною у своїх висловлюваннях.

Зараз дивляться

–  Мені некомфортно про це говорити, тому що Святослав дуже закрита людина і між нами була сильна емоційна близькість. У якийсь момент я непроконтролювала це, я навіть не можу згадати, я кілька разів намагалася з ним про це поговорити, але він дуже закрився і вигородив між нами стіну, дистанцію. Думаю, що це було від мене, на кшталт необережного висловлювання. Кілька разів я сказала, що не хочу, щоб моя музика звучала, як Океан Ельзи… Думаю, що його це образило, – поділилась Христина.

Чому Соловій та Вакарчук завершили співпрацю

Соловій наголосила, що їхня співпраця добігла кінця саме через закінчення терміну контракту. Співачка пішла від продюсера повністю на своїх умовах і вважає, що це справедливо.

Водночас Соловій зізналась, що “не витерпіла закритості” Вакарчука. Христина була готова до діалогу з ним, але востаннє вони спілкувалися через юристів.

– Я не можу сказати, що це ті стосунки, яких я б хотіла після завершення співпраці з продюсером. Він багато чого не зрозумів про мене. Я думала, що він бачить у мені своє дзеркало і я можу сказати йому все, що я думаю і це не перейде на особистості. Про емоційний зв’язок, який я дуже добре пам’ятаю і відчуваю, очевидно, мені хотілося б знати, що його так сильно зачепило в нашому спілкуванні, але я не буду ініціювати цю розмову, я чекаю його. Останні п’ять років я була одна, ми не спілкувалися, продюсування все було на мені – я обирала команду, розпоряджалася бюджетами, але в мене завжди була фінансова підтримка і вона була достатньою, щоб я могла залишатися на плаву. За це я йому вдячна, – сказала Соловій.

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
Поделиться сюжетом