У Путіна “не було іншого вибору”: у Харкові затримали прокремлівську агітаторку
У Путіна “не було іншого вибору”: у Харкові затримали прокремлівську агітаторку

У Путіна “не було іншого вибору”: у Харкові затримали прокремлівську агітаторку

Співробітники Служби безпеки України затримали чотирьох інтернет-агітаторів, які підтримують російських окупантів у нападі на нашу країну.

Затримання колаборантів пройшли одразу у трьох областях.

У Києві затримано б’юті-блогерку, яка на постійній основі публікувала контент про красу та косметологічні процедури. Однак пізніше на своєму акаунті в TikTok почала викладати ролики, розказуючи про політичний порядок денний в Україні.

Зараз дивляться

У них блогерка називала повномасштабне вторгнення Росії – внутрішнім громадянським конфліктом, який може припинити лише українська влада. За це їй загрожує п’ять років ув’язнення за ст. 436 КК України.

Також у столиці правоохоронці затримали охоронця автопаркінгу, який користувався забороненою в Україні соцмережею Однокласники та відкрито називав себе прихильником диктатора Путіна.

Зловмисник прямо закликав Кремль продовжувати війну проти власних громадян і підтримує риторику топпропагандистів “про нацистів та бендерівців”. Йому загрожує до восьми років ув’язнення із конфіскацією майна.

У Миколаївській області мешканка Первомайська дистанційно працювала на колаборантку Тетяну Монтян. Вона публікувала контент на Telegram-каналі одіозної блогерки, де всіляко виправдовувала дії російської армії загарбників, а також поширювала псевдонаукові геополітичні статті.

У Харкові затримано співробітницю метрополітену, яка поширює серед колег наративи Кремля про нібито громадянський конфлікт з 2014 року. Попри те, що жінка має можливість на власні очі спостерігати, що робить Росія з її рідним містом, колаборантка стверджує, що у Путіна “не було іншого вибору”.

Теги по теме
СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом