На Тернопольщині внаслідок атаки БПЛА загорівся обʼєкт інфраструктури
На Тернопольщині внаслідок атаки БПЛА загорівся обʼєкт інфраструктури

На Тернопольщині внаслідок атаки БПЛА загорівся обʼєкт інфраструктури

РФ вночі атакувала БПЛА типу «Shahed» Тернопільську область. Внаслідок удару загорівся обʼєкт інфраструктури в Кременецькому районі, повідомили в Тернопільській ОВА. 

Ліквідація залишків пожежі триває досі. В роботах з ліквідації залучено 19 одиниць спецтехніки, 73 працівники особового складу, тактичний робот. Загиблих та травмованих немає.

- Під час атаки шахедами, в найближчому населеному пункті до пошкодженого обʼєкту інфраструктури призупинили електро- та газопостачання. Станом на 7:00 електрики відновили живлення у населеному пункті, незабаром відновлять подачу газу, - наголосили в ОВА.

В Кременецькому районі створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. Усі структури діють відповідно до своїх повноважень.

В Тернопільській ОВА звернулись  до місцевих жителів з проханням на наближатися до місця надзвичайної події, поки тривають роботи з ліквідації наслідків удару ворожими БПЛА.  

  • У ніч на 12 березня російська окупаційна авіація також скинула керовану авіабомбу на житловий район Куп’янська. Внаслідок удару стались руйнації у 5-поверховому житловому будинку. Вибуху виникло декілька осередків займання. Горіли три квартири з першого по третій поверхи у одному під'їзді та ще одне помешкання в іншому під'їзді будівлі. Загальна площа пожеж склала 150 кв. м. Жертв та постраждалих не виявлено.
  • Вдень  11 березня РФ вдарила по Запоріжжю та Запорізькому району. Вибухи пролунали близько 12:30-12:40.  Внаслідок удару біля с. Новооленівка Запорізького району загинув 45-ти річний чоловік. Ще один чоловік 60-ти років отримав поранення. 
Теги по теме
Тернополь
Источник материала
Поделиться сюжетом