Георгій Біркадзе пояснив, чому смерть Навального не переросла у велику революцію
Георгій Біркадзе пояснив, чому смерть Навального не переросла у велику революцію

Георгій Біркадзе пояснив, чому смерть Навального не переросла у велику революцію

Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я взагалі не розумію, ці люди виходять і кричать, що українці хороші люди… Послухайте, беріть зброю і починайте створювати Майдан, починайте боротись за свободу. Вони цього робити не можуть», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як пояснює експерт, ці протести на похоронах Навального, які ми бачили, потрібно оцінювати об’єктивно: у місті живе 6-7 мільйонів людей, а на вулицю вийшло тільки 2 тисячі. Тобто, констатує він, це говорить про те, що ці люди – раби, і це закладено в них генетично.

«Я вважаю, що сьогодні 80% росіян - це раби, які не можуть дозволити собі висловитись. Розумієте, висловитись! Ви можете подивитись, що більшість людей, хто туди прийшли (ред. – на протест під час похоронів Навального), - це жінки. А чому, знаєте? А тому, що чоловіки не можуть прийти. Ви подивіться, українці руками зупиняли танки, а російські чоловіки не можуть прийти і висловитись, сказати, щоб росія була вільна. Тому, послухайте, мені їх не шкода», - пояснює Георгій Біркадзе.

На його думку, про ці та інші такі події, як смерть Навального, хвилювання через це 2 тисяч людей, потрібно говорити менше. Якщо вони захочуть свободи, підкреслює експерт, – здобудуть, але ніхто росіянам тут не допоможе, вони самі мають ставити палатки на площах із розумінням, що їх будуть арештовувати.

Також Politeka писала про те, що Біркадзе розповів, хто має розібратися із блокадою польського кордону.

Теги по теме
Алексей Навальный
Источник материала
Поделиться сюжетом