19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Він на мене ліг: Брітні Спірс розповіла про зустріч із привидом
Він на мене ліг: Брітні Спірс розповіла про зустріч із привидом

Він на мене ліг: Брітні Спірс розповіла про зустріч із привидом

Співачка Брітні Спірс згадала, як на неї напав привид під час подорожі до Німеччини. Як виявилося, ця історія сталася 20 років тому.

На Брітні Спірс напав привид у Німеччині: подробиці

Так, містичну історію зірка розкрила в Instagram. Відомо, що Спірс вирішила заснути в готелі з привидами в Німеччині під час відпочинку. Перед тим як розкрити подробиці, Брітні зазначила, що того ж вечора зустріла Кейт Гадсон у барі, де їм розповіли кілька моторошних історій.

– На Геловін я була ангелом, а моя найкраща подруга – дияволом… Ми пішли з вечірки раніше, тому що тема вечора була готичною. Тієї ночі я лежала в ліжку, і раптом відчула холодний вітер з нізвідки, і раптово він втиснув мене в ліжко. Я не спала і кричала щосили, адже щось тримало мене, – запевняє співачка.

Зірка додала, що на ній ніби хтось лежав. Після цього артистка одразу ж побігла в кімнату до асистентки, адже була налякана.

Зараз дивляться

– Вона відчинила двері й подивилася на мене як на найбільшу ідіотку… ніхто досі мені не вірить, – вважає поп-співачка.

Утім, не тільки привиди можуть нападати на людей. Наприклад, наприкінці грудня робот Tesla напав на співробітника компанії, серйозно його травмувавши. Щоправда, у компанії заперечують слова про серйозний напад і заявили, що після інциденту нікому не знадобився лікарняний.

Источник материала
Поделиться сюжетом