19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Меган Маркл виграла суд проти зведеної сестри, яка звинуватила її в наклепі
Меган Маркл виграла суд проти зведеної сестри, яка звинуватила її в наклепі

Меган Маркл виграла суд проти зведеної сестри, яка звинуватила її в наклепі

Герцогиня Меган Маркл виграла суд проти зведеної сестри Саманти, яка звинуватила її у наклепі. Жінка подала позов, стверджуючи, що у 2021 році Маркл нібито збрехала про своє життя і про неї в інтерв'ю Опре Вінфрі, а також у книзі "Знайти свободу: Гаррі та Меган та створення сучасної королівської родини". Суддя штату Флорида ухвалила, що на засіданні родичка Меган не змогла надати вагомих доказів у справі, тому відхилила позов із позначкою про неможливість його повторного подання. Про це пише видання Time.

На засіданні суддя наголосив, що приклади "наклепу", наведені в позові, є просто предметом різних думок, які неможливо перевірити. А це означає, що вони не можуть бути підставою для позову про наклеп.

Саманта вже двічі намагалася подати на Меган до суду за наклеп у 2022 та 2023 роках, але розгляд обох справ було припинено. У заяві жінка зазначила, що коментарі герцогині про неї були брехнею. Зокрема, про те, що Саманта "не проводила з Маркл багато часу" і "кинула школу". Вона також заперечувала слова герцогині, що взяла прізвище Маркл лише після того, як у 2018 році з'явилися новини про стосунки Меган із принцом Гаррі. Сестра вимагала стягнути з герцогині 75 000 доларів (близько 3 мільйонів гривень) компенсації за заподіяну моральну шкоду.

Сестри не спілкуються між собою вже понад шість років. У 2018 році в інтерв'ю програмі "Доброго ранку, Британія" Саманта заявила, що не "наживається" на славі Меган, незважаючи на те, що часто і відкрито критикує її.

Теги по теме
Суд Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом