19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зведена сестра Меган Маркл вимагала від неї $75 тис. за “наклеп”: що вирішив суд
Зведена сестра Меган Маркл вимагала від неї $75 тис. за “наклеп”: що вирішив суд

Зведена сестра Меган Маркл вимагала від неї $75 тис. за “наклеп”: що вирішив суд

Герцогиня Сассекська Меган Маркл виграла суд проти своєї зведеної сестри Саманти, яка звинуватила її у наклепі.

Меган Маркл виграла суд проти старшої сестри

Саманта Маркл подала позов до суду, стверджуючи, що у 2021 році Меган нібито збрехала про своє життя і про неї в інтерв’ю Опрі Вінфрі. Також вона заявила, що документальний серіал Гаррі і Меган, який вийшов на Netflix у 2022 році, містить 14 неправдивих висловлювань на її адресу.

Суддя Шарлін Ганівелл відхилила позов жінки, пояснивши це тим, що Саманта не змогла надати вагомих доказів у справі.

Зараз дивляться

За словами судді, приклади “наклепу”, наведені в позові, є просто предметом різних думок, які неможливо перевірити. А це означає, що вони не можуть бути підставою для позову про наклеп.

Адвокат Меган Маркл заявив, що він та його клієнтка задоволені рішенням суду. Адвокат Саманти назвав це рішення “прикрим” і додав, що вони подаватимуть апеляцію.

Чому сестра Меган Маркл подала позов про наклеп

Саманту обурили коментарі герцогині про те, що вона “не проводила з Меган багато часу” і “кинула школу”. Також вона заперечила, що взяла прізвище Маркл лише після того, як у 2018 році з’явилися новини про стосунки Меган із принцом Гаррі.

Саманта вважає, що ці заяви сестри створили їй негативний образ у пресі. За “наклепи” жінка вимагала стягнути з Меган $75 тис. (близько 3 млн грн) моральної компенсації.

Зазначимо, що Саманта вже двічі намагалася подати на Меган до суду за наклеп у 2022 та 2023 роках, але розгляд обох справ було припинено.

Теги по теме
Суд Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом