2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Маск скасував шоу журналіста після незручного для мільярдера інтерв’ю
Маск скасував шоу журналіста після незручного для мільярдера інтерв’ю

Маск скасував шоу журналіста після незручного для мільярдера інтерв’ю

Ілон Маск скасував шоу американського журналіста Дона Лемона на платформі X після незручного для мільярдера інтерв’ю. Дон ставив голові соцмережі запитання, на які гість не захотів відповідати – про наркотики і Трампа.

Ілон Маск скасував шоу Лемона після інтерв’ю

Так, про інцидент заявив сам журналіст – Лемон заявив, що його партнерство на X з Ілоном Маском скасовується, хоч і мільярдер сам запрошував Дона до себе на платформу.

– Ілон публічно закликав мене приєднатися до X з новим шоу, сказавши, що у мене буде його “повна підтримка”, – заявив Лемон.

Однак, після 90-хвилинного інтерв’ю плани мільярдера змінилися. Як виявилося, журналіст у розмові з Ілоном підняв тему зростання публікацій з виразом ненависті після придбання соцмережі Маском. При цьому, саме мільярдер відповідає за модерацію контенту, яку активно критикую.

Зараз дивляться

– Я не зобов’язаний відповідати на запитання репортерів, Доне. Єдина причина, з якої я даю це інтерв’ю, полягає в тому, що ви перебуваєте на платформі X і попросили про це. В іншому разі я б не став давати це інтерв’ю, – заявив Ілон.

Лемон також запитав Маска про нещодавню зустріч із колишнім президентом США Дональдом Трампом, де точно обговорювалися місцеві президентські перегони.

– Я був на сніданку в друга, і до мене зайшов Дональд Трамп. Ось і все. Трамп зробив “більшу частину розмови”, – сухо відповів мільярдер.

Також під час інтерв’ю зайшла мова провживання Маском наркотиків на закритих вечірках. Ілон зазначив, що на вживання кетаміну в нього є рецепт від лікаря.

Під кінець журналіст висміяв Ілона і заявив, що нехай глава X і виступає за право озвучувати всі думки, відповідати на адресовані йому запитання він не дуже поспішає.

Теги по теме
Илон Маск
Источник материала
Поделиться сюжетом