Удар РФ по Одесі: серед жертв ексзаступник мера, командир полку Цунамі, рятувальник і медик
Удар РФ по Одесі: серед жертв ексзаступник мера, командир полку Цунамі, рятувальник і медик

Удар РФ по Одесі: серед жертв ексзаступник мера, командир полку Цунамі, рятувальник і медик

Через удару по Одесі 15 березня загинули ексзаступник міського голови і командир полку Цунамі Сергій Тетюхін, а також колишній начальник патрульної поліції області Олександр Гостищев, фельдшер Сергій Ротару та рятувальник ДСНС Денис Колесніков.

Про це у Facebook написали голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко, депутат міськради і , а також повідомила у Telegram.

Що відомо про ексзаступника мера Тетюхіна

Восени 2023 року Сергій Тетюхін звільнився з міськради  і мобілізувався до ЗСУ. У міськраді спочатку працював директором департаменту економічного розвитку, після цього керував департаментом транспорту.

Зараз дивляться

Фото: Геннадій Труханов

Трошки згодом він став заступником мера, а з травня 2023 року — першим заступником мера. Інформацію про його загибель підтвердив і міський голова Одеси

Що відомо про ексначальника поліції Гостищева

У 2019 року Гостіщев очолив патрульну поліцію Одеської області, а у 2021 році став заступником начальника поліції Одеської області.

Після початку повномасштабної війни став командир полку Цунамі.

Що відомо про рятувальника ДСНС Колеснікова

Внаслідок сьогоднішнього ракетного терору по Одещині загинув рятувальник ДСНС Денис Колесніков. Чоловіку було 29 років і він працював водієм-пожежником.

Фото: ДСНС України

– Денис отримав травми несумісні з життям на місці повторного ворожого ракетного обстрілу цивільної інфраструктури, під час виконання службових обовʼязків, – йдеться у повідомленні ДСНС України.

Що відомо про фельдшера Сергія Ротару

Сергій був фельдшером підстанції №5. Вранці 15 березня він разом з колегами виїхав на виклик до потерпілих внаслідок ракетного удару. У цей час російська армія вдруге завдала удару по Одесі.

За словами завідувача підстанції №1 Владислава Крижановського, медик загинув на місці.

– Загинув наш колега фельдшер ЕМД, загинули рятувальник ДСНС, багато людей отримали поранення, два автомобілі швидкої були понівечені уламками, — повідомили в Центрі екстреної допомоги Одещини.

Теги по теме
Одесса погибшие
Источник материала
Поделиться сюжетом