Гороскоп на 18 березня 2024 року: не бійтеся ризику
Гороскоп на 18 березня 2024 року: не бійтеся ризику

Гороскоп на 18 березня 2024 року: не бійтеся ризику

Гороскоп на 18 березня 2024 року сприяє підписанню договорів і контрактів, але водночас не рекомендує розпочинати нові проєкти.

Ексклюзивний гороскоп на 18 березня для всіх знаків зодіаку на Фактах ICTV.Life склала астрологиня Наталя Коваленко.

18 березня 2024: який це місячний день

Понеділок, дев’ята місячна доба. Місяць займає знак Близнюки.

Зараз дивляться

Вплив Місяця 18 березня 2024 на різні сфери життя

18 березня вважається несприятливим днем, проте доречно ризикувати, боротися з ворогами, сперечатися, конкурувати і доводити свою точку зору.

Сприятливі фізичні навантаження. Не рекомендується починати нові проєкти і займатися важливими справами. Необхідно контролювати почуття, можливі спалахи роздратування, сплески емоцій.

Добре займатися будинком, купувати нерухомість, землю, починати ремонт, вести справи, пов’язані з торгівлею, подорожувати. Цього дня емоції можуть переважати над розумом — не рекомендується з’ясовувати стосунки, нервувати, вступати в суперечки та конфлікти.

Сприятливо проводити ділові зустрічі, працювати з інформацією, аналізом і документами. День сприяє переговорам, підписанню угод і контрактів.

Гороскоп на 18 березня 2024: що можна робити

18 березня добре проводити заходи, розраховані на короткий термін або швидкі зміни.

Можна купувати транспортні засоби, проводити наради, навчатися, змінювати роботу або вид діяльності, ходити в гості, переїжджати, здійснювати короткі поїздки і подорожі, займатися садівництвом, ремонтом і побутовими справами, починати лікування.

Згідно з гороскопом на 18 березня, будь-яка справа матиме підтримку від богів, але доведеться докладати зусиль. Енергія дня пов’язана з повторюваними діями, після яких настає успіх. Також цього дня можна знайти причини в минулих життях, вчинках або ситуаціях.

18 березня добре займатися всім, що захищає, оберігає, проявляє материнський аспект щодо світу. Добре починати лікування, благі дії, навчатися, передавати знання іншим, спілкуватися з учителями.

Афірмації на 18 березня 2024

Любов до себе — це мій природний стан!

Я сприймаю кожен день, як можливість змінити щось на краще!

Я легко приймаю обставини і роблю все необхідне для досягнення моїх цілей!

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на березень 2024 року

Фінансовий гороскоп на 2024 рік

Любовний гороскоп на 2024 рік

Теги по теме
Гороскоп
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны