20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пасажири, що запізнилися на потяги у Перемишлі, зможуть безкоштовно скористатися 10 рейсами, - УЗ
Пасажири, що запізнилися на потяги у Перемишлі, зможуть безкоштовно скористатися 10 рейсами, - УЗ

Пасажири, що запізнилися на потяги у Перемишлі, зможуть безкоштовно скористатися 10 рейсами, - УЗ

В Укрзалізниці заявили, що робити пасажирам, які через масові перекриття трас польськими активістами не можуть вчасно дістатися вокзалу в Перемишлі. Їм пропонують без додаткової оплати протягом доби сісти на інший поїзд до України з Перемишля, Любліна та Хелма. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

- Отримуємо сполучення від пасажирів, які через масові перекриття трас польськими активістами не можуть вчасно дістатися до вокзалу у Перемишлі. Тому знову активуємо правило "залізного підстрахування": ті пасажири, які не встигнуть на свій рейс Укрзалізниці через перекриття польських трас, протягом доби можуть сісти на інший поїзд із Перемишля, Любліна та Хелма в Україну за тими ж квитками на свій пропущений рейс, – зазначили в УЗ.

Усі пасажири, які не встигли на свій поїзд, зможуть протягом доби сісти на інший із цих поїздів:

№768 Варшава - Рава-Руська (посадка можлива за Любліном);
№32 Перемишль – Запоріжжя;
№52 Перемишль – Київ;
№716 Перемишль – Київ;
№706 Перемишль – Київ;
№90 Перемишль – Київ; №90 Перемишль – Київ;
№94 Хелм – Харків;
№24 Хелм – Київ;
№20 Хелм – Київ;
№120 Хелм - Дніпро.

В УЗ зазначають, що не можуть гарантувати вільні місця потрібного класу, проте зроблять усе можливе, щоб зручно розмістити додаткових пасажирів та довезти додому за графіком. При цьому рух поїздів між Польщею та Україною зараз відбувається у стандартному режимі.

  • 20 березня в Польщі відбувається масштабний протест фермерів, які вимагають виконати їхні умови щодо "зеленого курсу" та обмежень української продукції.
  • За інформацією від польських прикордонників, орієнтовно до 20:00 20 березня пропуск вантажівок та автобусів через пункт пропуску "Медика-Шегіні" буде повністю припинено.
Теги по теме
Польща
Источник материала
Поделиться сюжетом