12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Квадратні туфлі, спортивний костюм і джинси-мальвіни носили всі: якою була мода в 90-х. Фото і відео
Квадратні туфлі, спортивний костюм і джинси-мальвіни носили всі: якою була мода в 90-х. Фото і відео

Квадратні туфлі, спортивний костюм і джинси-мальвіни носили всі: якою була мода в 90-х. Фото і відео

Ще дуже багато трендів 90-х залишаються забутими, навіть попри циклічність моди. Кислотного кольору лосини, джинси-мальвіни та туфлі з квадратним мисом зараз здаються недолугими елементами образу, але понад 30 років тому по них фанатіли всі.

У мережі спливло старе відео, сюжет телепередачі про моду 90-х, де показали всі найможніші речі того часу. OBOZ.UA вирішив поностальгувати поряд із користувачами мережі.

Светр Boys

І жінки, і чоловіки різних вікових категорій свого часу фанатіли від різнобарвного розтянутого светра з написом Boys і строкатим принтом. Такий носили в школу, на роботу та зустрічі з друзями.

Спортивні костюми

Широка "олімпійка" та штани за заклепках, які знімалися одним різким рухом – справжній хіт того часу. Якщо верх у такого костюму міг відрізнятися за кольорами та брендами, то низ обовʼязково залишався чорним.

У дівчат в запасі ще була пара кислотних лосин, які кидалися в очі здалеку. Зелені, жовті, рожеві, фіолетові та інші яскраві відтінки вважалися трендовими.

Малиновий піджак

У 90-ті класичні костюми носили не лише на свята, а й повсякдень. Наймоднішими вважалися варіанти малинового кольору, оверсайз та з масивними підкладками під плечі.

Джинси-мальвіни

Придбати пару трендових джинс можна було в магазині, але куди частіше їх шукали на базарах. Там привітні продавчині залюбки запрошували покупців "на картонку", щоб приміряти товар.

Туфлі з квадратним мисом

Сучасна мода не допускає комбінацій спортивного одягу та класичного чорного взуття, якщо йдеться про буденний образ чи офіційний стиль. В 90-х це нікого не хвилювало, тому "квадратну" пару можна було помітити в поєднанні з спортивним костюмом, "вареними" джинсами, малиновими піджаками тощо.

Раніше OBOZ.UA писав про 11 речей, які сьогодні є ідеальною складовою капсульного гардеробу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом