Вагітна олімпійська чемпіонка перебувала у "Крокус-Сіті", коли почався теракт
Вагітна олімпійська чемпіонка перебувала у "Крокус-Сіті", коли почався теракт

Вагітна олімпійська чемпіонка перебувала у "Крокус-Сіті", коли почався теракт

Олімпійська чемпіонка Токіо-2020 у командному багатоборстві зі спортивної гімнастики Лілія Ахаїмова була у ТЦ "Крокус-Сіті" під час початку теракту. За словами 27-річної дворазової віце-чемпіонки світу, вона була у фітнес-клубі та вийшла в торговий центр поїсти.

Ахаїмова згадує, що в цей час почула оголошення, що всі повинні залишити приміщення.

"Люди просто побігли з торговельного центру. Я спокійно вийшла з будівлі, сіла в машину і поїхала до того моменту, як почалися пробки. Я навчена дотримуватися спокою, але трохи страшнувато стає, коли всім кажуть спокійно покинути торговий центр, але люди починають неадекватно тікати. по головах, всі штовхалися, але я намагалася йти акуратно, щоб не впасти", - сказала спортсменка в інтерв'ю Матч ТБ.

22 березня Ахаїмова виклала відео з нареченим, екс-футболістом Янісом Ліндою, де розповіла про свою вагітність.

Як повідомляв OBOZ.UA, увечері 22 березня у "Крокус Сіті Холл" (Красногорськ, Підмосков'ї), де мав відбутися концерт гурту "Пікнік", невідомі відкрили вогонь з автоматів, а потім підпалили будівлю. Щонайменше відомо про 150 загиблих.

у Міністерстві закордонних справ України відреагували на закиди про нібито причетність нашої держави до теракту у підмосковному "Крокус Сіті Холлі", яке почали звучати від російських офіційних осіб. У відомстві відкинули ці звинувачення та зазначили, що вони є спланованою провокацією Кремля.

До речі, представник Ради національної безпеки США Едрієн Вотсон заявила, що Сполучені Штати надавали Росії розвіддані про потенційний теракт. Більше того, американські чиновники не сумніваються, що за терактом у Москві 22 березня стоять бойовики "Ісламської держави".

Так звані опозиційні журналісти в Росії підіграли кремлівській пропаганді після теракту у "Крокус Сіті Холл". Слідом за Кремлем вони повторили наратив про те, що до розстрілу росіян нібито причетна Україна.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом