"Про футбол за блатом". Вацко сказав, що думають про сина Шевченка партнери зі збірної України
"Про футбол за блатом". Вацко сказав, що думають про сина Шевченка партнери зі збірної України

"Про футбол за блатом". Вацко сказав, що думають про сина Шевченка партнери зі збірної України

Відомий український коментатор Віктор Вацко прокоментував дебют другого сина голови Української асоціації футболу (УАФ) Андрія Шевченка у юнацькій збірній України. 17-річний Крістіан з'явився на полі у грі відбору на Євро-2024 U-19 проти Північної Македонії.

Молода людина вийшла на заміну на 79-й хвилині за рахунку 2:0 на користь "жовто-синіх". Партнери зі збірної та тренерський штаб відзначають його швидкість та дриблінг на швидкості.

"Ну швидкість - це не Мбаппе, щоб ви розуміли, але він досить швидкий футболіст. Наголошують на його старанності та професійному відношенні до роботи. Йому трохи важкувато в побуті, тому що він спілкується англійською мовою, хоча в колективі там і багато хто з англійською дружать . Загалом позитивні відгуки про Крістіана", - заявив Вацко в ефірі свого Youtube-каналу.

Блогер зізнався, що йому цікаво було дізнатися думку людей, які, напевно, в ньому бачать не тільки партнера по команді, а й конкурента.

"Тому я не думаю, що це було нещиро сказано. Ну, з точки зору конкуренції, я вважаю, що Крістіану Шевченко буде дуже непросто у збірній", – додав Вацко.

Також Віктор розкрив таку тему, як нібито попадання до збірної виключно за блатом, яка піднімалася вболівальниками у соцмережах.

"Головний момент, що хвилює всіх, це про футбол за блатом. Крістіан з'явився лише на 79-й хвилині, що якось дивно для блату. Вийшов на позицію правого вінгера, і я вам чесно скажу - за грою він на мене особисто не справив враження людину, яка у збірній випадково", – зізнався коментатор.

Вацко помітив у Шевченка-молодшого всі необхідні якості, щоб грати на рівні збірної.

"У нього непогана швидкість і такий він, атлетичний хлопчина. Ви тільки подивіться на його литкові м'язи. Він динамічний, старанний на полі, ось мені це сподобалося. Біжить назад, не уникаючи чорнової роботи", – наголосив Віктор Вацко.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко розповів про адаптацію Крістіана Шевченка.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом