13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Їм не можна довіряти: чому Вільям та Кейт не розповіли про рак Гаррі та Меган
Їм не можна довіряти: чому Вільям та Кейт не розповіли про рак Гаррі та Меган

Їм не можна довіряти: чому Вільям та Кейт не розповіли про рак Гаррі та Меган

Принц і принцеса Уельські мають нагальнішу справу, ніж займатися проблемою з Гаррі, вважають у колах, наближених до королівських осіб. Вони також сумніваються в тому, що під час візиту герцога Сассекського до Великої Британії, запланованого на травень, родичі укладуть мирову.

Чому принцу Гаррі і Меган Маркл не повідомили про рак у Кейт Міддлтон

На думку одного з королівських експертів, це сталося через те, що Кейт “не довіряє” Гаррі та Меган. Тому Сассекські дізналися приголомшливу новину разом з усім світом. Після цього вони звʼязалися з Вільямом і Кейт, проте невідомо у якому форматі відбувся контакт.

Разом з тим принц Гаррі та Меган Маркл побажали принцесі Уельській “здоров’я й одужання”. Вони сподіваються, що їй це вдасться зробити “у тиші та спокої”.

Зараз дивляться

Які стосунки між Уельськими та Сассекськими

Раніше принц Гаррі називав Кейт “старшою сестрою, якої у нього ніколи не було”. Проте його стосунки з принцом і принцесою Уельськими зіпсувалися після гірких наслідків Мегзіт, як британці охрестили відхід Сассекських від королівських обовʼязків.

Востаннє Кейт зустрічалася з Гаррі після смерті королеви у вересні 2022 року, коли вони приєдналися до подружжя на прогулянці у Віндзорі.

Минулого тижня напруга між братами була більш ніж очевидним, коли вони виступили на поминальному заході, присвяченому їхній матері принцесі Діані. Вільям покинув церемонію до того, як Гаррі приєднався до неї по відеозв’язку.

Герцог Сассекський сподівається відвідати службу в соборі Святого Павла в Лондоні, щоб відзначити десяту річницю Ігор Нескорених. Однак експерти не бачать ознак, що вказували б на примирення з братом.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны