"Може бути на нашу користь": тренер Ісландії висловився про матч з Україною
"Може бути на нашу користь": тренер Ісландії висловився про матч з Україною

"Може бути на нашу користь": тренер Ісландії висловився про матч з Україною

Головний тренер збірної Ісландії Оге Харейде висловив упевненість у тому, що його команді вдасться обіграти Україну у фіналі плей-оф відбору до Євро-2024. Норвезький фахівець зазначив, що суперники сповідують абсолютно різні стилі гри, що може зіграти проти "синьо-жовтих".

Про це Харейде заявив в інтерв'ю порталу mbl.is. За його словами, головна відмінність двох команд у тому, що українська збірна робить ставку на контроль м'яча. При цьому у складі колективу Сергія Реброва є багато представників провідних європейських чемпіонатів.

"Вони багато грають між собою, а не між зонами, як ми. Це може бути на нашу користь. Україна – це команда, яку ми можемо перемогти, але нам треба бути дуже розумними. Нам треба висмикувати їх зі своїх позицій. Україна має правий фланг з української ліги та лівий з англійської Прем'єр-ліги. У них багато хороших футболістів. Не лише ця вісімка, яка грає у найкращих лігах Європи, а й гравці "Шахтаря", які завжди у Лізі чемпіонів. Але ми маємо вірити, що зможемо їх перемогти", – сказав Харейде.

Нагадаємо, що зустріч України та Ісландії 26 березня прийме стадіон "Тарчинські Арена" у Вроцлаві. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Ісландія. Початок гри – о 21:45 за київським часом. Команди зустрічалися один з одним чотири рази. В активі суперників з однієї перемоги ще дві зустрічі принесли нічию.

Букмекери вже назвали явного фаворита поєдинку. Свій прогноз на гру також зробив штучний інтелект.

Як повідомляв OBOZ.UA, суперкомп'ютер компанії Opta назвав переможця фіналу плей-оф відбіркового турніру Євро-2024 між збірним України та Ісландії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом