Не пропустіть: у вас буде всього кілька днів для цієї процедури
Не пропустіть: у вас буде всього кілька днів для цієї процедури

Не пропустіть: у вас буде всього кілька днів для цієї процедури

З настанням кінця місяця наближається час, коли споживачам електроенергії необхідно передати показники своїх лічильників. Це процедура, яку необхідно виконати вчасно, щоб забезпечити правильне складання рахунку за спожиту електроенергію.

Для передачі показників лічильника встановлено визначений термін: останні два дні поточного місяця та перші три дні наступного. Цього місяця цей період розпочнеться 30 березня та триватиме до 3 квітня.

Електрика, фото: Getty Images

Тому важливо пам'ятати, що останній день для передачі свідчень – 3 квітня.

Особливу увагу варто приділити своєчасності передачі. Цього місяця 31 березня припадає на Великдень, що може відволікти процедуру передачі показників.

Для запобігання забудькуватості можна зробити це раніше, наприклад, у суботу, або пізніше, у перші дні квітня. Важливо також використовувати нагадування, щоб не прогаяти терміни.

Економія електрики. Фото: скриншот з відео

Існує кілька способів передачі показників лічильника:

  • через особистий кабінет,
  • зателефонувати до контакт-центру,
  • передати контролеру,
  • надіслати дані через чат-боти в соціальних мережах або SMS.

Необхідно пам'ятати, що своєчасна передача показників лічильника – це запорука правильного розрахунку та запобігання можливим непорозумінням при оплаті за електроенергію.

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Газсеті" оголосили про жорсткі заходи проти порушників: подадуть до суду і витрусять кишені.

Источник материала
Поделиться сюжетом