Росіяни вдарили по Одесі, травми отримали троє жінок
Росіяни вдарили по Одесі, травми отримали троє жінок

Росіяни вдарили по Одесі, травми отримали троє жінок

Вдень 25 березня армія РФ завдала чергового ракетного удару по Одесі. Є пошкодження цивільної інфраструктури та травмовані, повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Кіпер Олег.

- Станом на зараз (19:15 - Ред.) - троє постраждалих жінок. На щастя - поранення не важкі. Є пошкодження цивільної інфраструктури, вибите скло. Всі відповідні служби працюють, - розповів Кіпер.

Щодо ситуації з енергопостачанням, то в Одесі станом на 19:00 у більше ніж 300 тисяч абонентів залишається без електропостачання. Енергетики роблять все можливе та неможливе, аби повернути світло у домівки одеситів якомога швидше.

Російські окупанти у ніч проти 25 березня завдали дронового удару по об'єктах енергетики у Миколаївській та Одеській областях. Внаслідок обстрілу знеструмлена частина міста Одеси, а у Миколаєві уламки дрона впали на житловий будинок.

  • Під час удару в ніч на 25 березня російські окупанти пошкодили один із високовольтних енергооб'єктів НЕК Укренерго. Через це без світла залишилися жителі Пересипського району Одеси. 
  • Протягом минулого тижня РФ застосувала проти України близько 190 ракет, 140 «шахедів» і 700 керованих авіабомб. 
Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом