Ціни на тепличні огірки в Україні злетіли: що відбувається
Ціни на тепличні огірки в Україні злетіли: що відбувається

Ціни на тепличні огірки в Україні злетіли: що відбувається

Хто б міг подумати, що ціна на огірки зможе так здивувати? В Україні раптом ціни на ці зелені хрусткі плоди злетіли вгору, і тепер заради кілограма доведеться розщедритися на 105-140 гривень.

І все це сталося на тлі того, що погода вирішила влаштувати українціям маленький тест на стійкість, обрушивши серію похмурих днів. Через такі "капризи природи" огірків на ринку стало помітно менше.

Тепличні огірки, фото з вільних джерел

Виробники, звичайно ж, не могли пройти повз таку ситуацію і, вловивши момент, підняли ціни. Так що якщо ви раптом вирішили здивувати домочадців свіжим салатом з огірків, будьте готові витратити трошки більше, ніж зазвичай.

Але найцікавіше те, що, за словами аналітиків, не дивлячись на зменшення пропозиції, попит на огірки тільки зростає.

Отже, виходить, що всі українці так чи інакше люблять цю зелену свіжість, навіть коли за неї треба віддати трохи більше гривень.

«Всьому виною стала похмура погода, яка зберігається в країні протягом останніх кількох днів. За таких умов пропозиція на ринку цієї продукції відповідно зменшується, що своєю чергою, дало змогу виробникам підвищити відпускні ціни на огірки», - зазначають експерти проєкту.

Так що, попри всі виклики, "огірковий бум" у нашій країні триває. І хто знає, можливо, саме зараз найкращий час для того, щоб навчитися самій людині вирощувати огірки на підвіконні або на дачі, якщо вона є?

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua огірки знову по кишені, перець – рідкість на столі: як змінюються ціни на ваші улюблені овочі

Як раніше повідомляв портал Знай.ua,поки розсада назріває: в українських супермаркетах оновили ціни на помідори, огірки та перець

Також, Знай.ua писав про до 259 гривень за кілограм: супермаркети вразили "кусючими" цінами на популярні овочі

Источник материала
Поделиться сюжетом