19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Закарпатті жінки перекривали трасу Київ-Чоп у протест про мобілізацію
На Закарпатті жінки перекривали трасу Київ-Чоп у протест про мобілізацію

На Закарпатті жінки перекривали трасу Київ-Чоп у протест про мобілізацію

На Закарпатті кілька десятків жінок перекрили трасу Київ-Чоп безперервно ходячи пішохідним переходом. Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола.

- Дорогу перекрили в районі санаторію "Карпати" та в селі Ракошине, - написав він.

Глагола сказав, що на місцях перекриття траси в Мукачівському районі співробітники поліції стежили за громадським порядком, одна з локацій була вже відкрита для проїзду транспортних засобів.

Інформація про те, що сталося, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за статтею 279 Кримінального кодексу України. Поліція вже виявила організатора подій. Розслідування триває і всі причетні будуть притягнуті до відповідальності.

  • 22 березня Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки ВР ухвалив рішення, що всім аспірантам усіх форм навчання (бюджетна та комерційна) належить відстрочка від мобілізації.
  • 21 березня у Чернівцях чоловіка затягли в автобус правоохоронці, причина була – порушення правил дорожнього руху.
  • 14 березня в Сумській області розпочалося розслідування передбачуваного випадку побиття цивільними співробітниками військкомату. На відеозаписах, поширених у мережі, видно, як люди у військовій формі нападають на чоловіка та б'ють його.

Теги по теме
Закарпатье
Источник материала
Поделиться сюжетом