Мрія дитинства: Tayanna розповіла, звідки в неї ділянка на Балі
Мрія дитинства: Tayanna розповіла, звідки в неї ділянка на Балі

Мрія дитинства: Tayanna розповіла, звідки в неї ділянка на Балі

Співачка Tayanna зізналася, що володіє ділянкою землі на Балі. Зірка також розкрила подробиці, як стала власником території на екзотичному острові

Tayanna володіє ділянкою землі на Балі: подробиці

Так, у недавньому інтерв’ю співачка зазначила, що обзавелася майном близько трьох років тому – тоді землю їй подарував її бойфренд, який займався забудовою землі на Балі.

– Це ще той бойфренд, який був три роки тому. Тоді він займався будівництвом на Балі і подарував шматок землі, – зазначила Tayanna.

І хоча про розміри майна співачка не розповіла, вона збирається на Балі побудувати віллу. Як виявилося, це ще мрія дитинства артистки – будиночок біля океану, щоб відпочивати там і надихатися для творчості.

Зараз дивляться

З дитинства мріяла про будиночок біля океану. Як зароблю грошей – збудую віллу, щоб відправляти туди батьків узимку і раз на місяць туди приїжджати, надихатися, – підсумувала Tayanna.

Утім, на думку багатьох українців, відпочинок за кордоном має бути доречним щонайменше в соцмережах. Наприклад, Оля Полякова нарвалася на хейт за відео з моря на день третьої поспіль масованої ракетної атаки РФ на Україну. Користувачі мережі порадили артистці не злити людей.

Источник материала
Поделиться сюжетом