Сергій Танчинець похвалився творчістю доньки: Ти неймовірна
Сергій Танчинець похвалився творчістю доньки: Ти неймовірна

Сергій Танчинець похвалився творчістю доньки: Ти неймовірна

Лідер гурту Без обмежень Сергій Танчинець зараз знаходиться далеко від дітей, проте часто згадує про них у соцмережах. Зокрема музикант похвалився перед шанувальниками картиною, що її намалювала його донька Анастасія.

Сергій Танчинець показав картину доньки

Гордий батько опублікував у соцмережах фото роботи Анастасії, виконаної фарбами. В центрі сюжету – темноволоса оголена дівчина, що підкурює цигарку на тлі океану. Назви у картини немає, зате є реакція на неї від Сергія Танчинця.

– Ти неймовірна, сонечко, – високо оцінив роботу доньки музикант і додав емодці у вигляді серця.

Підписники артиста не забарилися із власними думками щодо творчості Анастасії.

Зараз дивляться

Реакція мережі на картину доньки Сергія Танчинця

Фоловерам робота теж сподобалася. Більшість похвалили старання дівчини, дехто намагався проаналізувати твір, а хтось побачив у ньому натяк на одну з пісень Без обмежень.

  • Чудово намальовано.
  • Дим… У мене одразу асоціація з цією піснею.
  • Вау, крутяк! Настуся – справжня молодчинка. Я навіть з першого погляду не зрозуміла, чи це фото, чи малюнок, настільки круто передані кольори. Щиро захоплююся її талантом.
  • Судячи з малюнку, авторка проживає щось, від чого намагається закритися.
  • Це справжній витвір мистецтва. Настя – велика молодець! У вашої донечки є талант! Браво! Нехай розвивається у цьому напрямку. Це точно її справа.

Зараз Анастасія разом з шестирічним братом Лукʼяном та мамою перебуває за кордоном. Вони виїхали з країни з початку повномасштабного вторгнення.

Источник материала
Поделиться сюжетом