"Невідновна втрата". Дворазова чемпіонка Росії загинула в теракті у "Крокус Сіті"
"Невідновна втрата". Дворазова чемпіонка Росії загинула в теракті у "Крокус Сіті"

"Невідновна втрата". Дворазова чемпіонка Росії загинула в теракті у "Крокус Сіті"

Внаслідок теракту в "Крокус Сіті Холлі" загинула учасниця паралімпійської збірної Росії з настільного тенісу Катерина Попова. 39-річна дівчина була майстром спорту та дворазовою чемпіонкою Росії.

У складі національної команди РФ вона брала участь у чемпіонаті Європи та престижних міжнародних змаганнях серед людей з поразкою опорно-рухового апарату (ПОДА). В активі Попової срібні та бронзові медалі.

"Її відхід - велика втрата для спортивної громадськості та збірної Росії з настільного тенісу спорту осіб з ПОДА. Своїми досягненнями вона внесла значний особистий внесок у розвиток цього виду спорту. Це непоправна втрата для нас", - йдеться у некролозі на сайті Паралімійського комітету РФ.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Увечері 22 березня у концертному залі "Крокус Сіті Холл" під Москвою кілька людей у камуфляжі відкрили вогонь з автоматів, а потім підпалили будівлю. За останніми даними, загинули щонайменше 133 особи, ще близько 150 постраждали.

- Москва активно намагається звинуватити в теракті в "Крокусі" Україну. У Слідкому РФ заявили, що причетних до стрілянини спіймали в Брянській області нібито на шляху до України. Про "українські контакти підозрюваних" заявили і у ФСБ РФ.

– Диктатор Володимир Путін мовчав майже добу після теракту у "Крокусі", після чого звинуватив Київ нібито у підготовці "вікна" для втечі підозрюваних.

– Посол Білорусі в РФ заявив, що підозрюваних у теракті у "Крокус Сіті Холл" затримали на кордоні Росії з Білоруссю.

- У ГУР розповіли, що слова Путіна не витримують жодної критики і дуже багато вказує на те, що спецслужби РФ не намагалися запобігти організації теракту або навіть могли сприяти йому.

– У США відкинули можливість причетності України до теракту в "Крокус Сіті Холлі" та поклали відповідальність за те, що сталося на ІДІЛ. Спікер МЗС РФ Марія Захарова видала, що будь-яке виправдання Києва з боку Вашингтона "має розглядатися як доказ".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом