На Київщині п’яний водій легковика ледь не в’їхав у зупинку. Фото і подробиці
На Київщині п’яний водій легковика ледь не в’їхав у зупинку. Фото і подробиці

На Київщині п’яний водій легковика ледь не в’їхав у зупинку. Фото і подробиці

У Київській області правоохоронці помітили легковик Chevrolet Lacetti, який підозріло маневрував на дорозі та після чого, наїхав на бордюр біля зупинки громадського транспорту. Як виявилось, водій авто сів за кермо на підпитку.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Київщини. Порушнику виписали штрафів на понад 17,5 тисяч гривень.

"Учора, близько 23:00 години, на 55 км автодороги "Київ – Чернігів – Нові Яриловичі" патрульні помітили автомобіль Chevrolet Lacetti, водій якого підозріло маневрував та після чого, наїхав на бордюр біля зупинки громадського транспорту. На щастя, ніхто не постраждав", – розповіли в пресслужбі.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку – прилад Драгер показав 1, 75 проміле. На порушника склали адміністративні матеріали за керування у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за порушення правил зупинки (штраф 680 гривень). Машину евакуювали на майданчик тимчасового зберігання.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали жінку, яка їздила по місті під час комендантської години та порушила ПДР. Як виявилось у водійки були ознаки алкогольного сп’яніння, а в салоні перебувала її малолітня дитина.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом