Брітні Спірс, купаючись у морі, вирішила показати свої оголені "буйки"
Брітні Спірс, купаючись у морі, вирішила показати свої оголені "буйки"

Брітні Спірс, купаючись у морі, вирішила показати свої оголені "буйки"

Культова американська співачка Брітні Спірс під час свого недавнього відпочинку на одному з курортів вкотре опублікувала відверті знімки.

Під час недавньої відпустки у тропіках Брітні Спірс не зрадила своїх традицій. Вона порадувала 42 мільйони своїх передплатників у соціальних мережах серією гарячих фото. На окрему увагу заслуговує одна з них, на якій співачка повністю оголена, приховуючи інтимні місця квітковими смайликами.

Брітні Спірс, кадр з інтерв'ю

Однак це фото – далеко не єдиний сміливий кадр із відпустки зірки. Вона також поділилася відео, насолоджуючись плаванням в океані в оголеному вигляді, леопардовому купальнику.

Окрім візуального контенту, Брітні вирішила поділитися емоціями від своєї відпустки у текстовому форматі. У замітці вона розповіла, що найбільше насолоджувалася саме можливістю роздягатися та купатися в океані.

Однак, незважаючи на загальну атмосферу безтурботності, Спірс натякнула, що не все було таким ідеальним, як могло здатися на перший погляд.

"Іноді все не те, чим здається! Я вдаю, що все абсолютно ідеально, але повірте мені, я пройшла через труднощі", - зізналася вона.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

Зірка також наголосила, що її життя, попри враження, далеке від ідеалу. Вона порадила шанувальникам пам'ятати, що навіть знамениті люди стикаються з труднощами, яких нікуди не подітися.

Знай.ua писав, "гострі козирки" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів

Источник материала
Поделиться сюжетом