19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
РФ захопить Одесу: Ілон Маск оскандалився через підігрування Кремлю
РФ захопить Одесу: Ілон Маск оскандалився через підігрування Кремлю

РФ захопить Одесу: Ілон Маск оскандалився через підігрування Кремлю

Ілон Маск потрапив у скандал через чергову пропагандистську заяву про удари РФ по Дніпру та захоплення Одеси. Мільярдер розкритикував контрнаступ 2023 року і спрогнозував, що Україна втратить ще частину земель.

Маск осоромився підіграванням пропаганді Кремля

Так, 30 березня Ілон вирішив поспілкуватися з користувачами X про війну в Україні та поділився своїми “прогнозами” на подальші події. Свою думку він почав із критики контрнаступу, назвавши його трагічною тратою життя, і що будь-який дурень міг би це передбачити.

Зараз дивляться

Мільярдер додав, що ще раніше радив армії України витрачати ресурси на зміцнення оборони.

– Немає шансів, що Росія захопить усю Україну, оскільки місцевий опір на заході буде дуже сильним, але Росія, безумовно, отримає більше землі, ніж у неї є зараз, – вважає глава X.

На цьому підігрування Кремлю не закінчилося – Ілон стверджує, що РФ дійде до Дніпра, який буде важко подолати, але ось Одесу окупантам нібито вдасться захопити.

Реакція мережі на слова Маска

Користувачі соцмережі X вже встигли відреагувати на мрії мільярдера і різко відповіли йому. Мільярдеру нагадали, що у РФ зараз справи йдуть не так добре, як йому здається:

  • Не варто так сильно покладатися на російські джерела. Флот РФ скорочується через успішні українські атаки – спасибі нашим союзникам за їхні ракети. І нарешті, Росія не захопила жодного міста, не зрівнявши його з землею. Що-небудь нове відбувається?
  • Не існує сценарію, за якого російська армія дійде до Одеси.
  • Черговий епізод “Поради, про які ніхто не просив”
  • Ах так, всесвітньо відомий експерт з військової стратегії Ілон Маску.
Теги по теме
Илон Маск
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны