Жив та працював у Росії: помер комік з Одеси Святослав Пелішенко
Жив та працював у Росії: помер комік з Одеси Святослав Пелішенко

Жив та працював у Росії: помер комік з Одеси Святослав Пелішенко

Пішов з життя сценарист, комік та фізик Святослав Пелішенко, відомий за часів гри в КВК команди Одеські джентльмени. Йому був 71 рік. Причини смерті гумориста наразі не відомі.

Помер Святослав Пелішенко – що відомо

Про смерть коміка у неділю, 31 березня, повідомила його подруга Світлана Фабрикант, яка сама колись грала з ним в одній команді. Вона присвятила йому пост, зазначивши, що в неї не вистачить слів розповісти про нього.

– Як багато горя. Від нас пішов капітан. Сер Капітан. Слава… Велика дитина… Безмежно талановита, безмежно мудра, безкомпромісно справедлива та чесна, страшенно скромна та всіма нами, всією командою, надзвичайно улюблена. Тому що – рідний! Він дуже любив свою Одесу, присвятив їй книжки, вірші і навіть пісні, – написала Світлана Фабрикант у Facebook.

Вона подякувала своєму другу, в коментарях під дописом люди висловлюють свої співчуття.

Зараз дивляться

Де жив та чим займався Святослав Пелішенко

Останні роки гуморист вів закритий спосіб життя. На його сторінках в соцмережах не знайти про нього ніякої інформації. Разом з тим відомо, що 33 роки тому Пелішенко переїхав жити до Росії. Стосовно війни в Україні він публічно не висловлювався.

Комік довго грав у КВК, був капітаном Одеських джентльменів. Святослав Пелішенко встиг знятися у низці фільмів, писав сценарії для програм Городок, Юрмаліна, Суботній вечір та інших.

Фото: Світлана Фабрикант

Теги по теме
Смерть
Источник материала
Поделиться сюжетом